РІКДОМ ТМ

Програма Економ від Меблів дім для Вас!

Не хочете переплачувати за меблі? Програма Економ від Меблів дім для Вас! Проаналізувавши меблевий ринок в Україні та, зокрема, в нашому місті, ми дійшли висновку, що терміново потрібно вносити нові стандарти послуг у сферу виробництва меблів за індивідуальними розмірами ( в побуті – меблі під замовлення ).

Що можна побачити в цій галузі сьогодні? Існує величезна кількість різноманітних пропозицій з надання послуг по виготовленню меблів під замовлення. Надходять вони не тільки від офіційно зареєстрованих суб’єктів підприємницької діяльності, які оплачують податки, мають фіксоване місце виробництва, можливо торгову точку, а й від окремих фізичних осіб, які не тільки ігнорують платежі до бюджету (що ще можна зрозуміти з огляду на стан податкового законодавства та фінансового навантаження з боку держави), але й здійснюють виготовлення меблів в умовах абсолютно неконтрольованих, та таких, що не відповідають ніяким стандартам та вимогам. Як результат страждає якість виробу.

За рахунок поганої обізнаності замовників щодо вартості та якості різних матеріалів та фурнітури, досить часто зустрічаються випадки підміни виконавцями замовлень дорогих комплектуючих на дешеві. При цьому вартість не змінюється або ж зміни не суттєві. Замовник переплачує та отримує невідповідну якість продукції. Та коли настає момент поломки якогось кріпильного вузла, за що повністю відповідає меблевик, часто неможливо домогтися заміни чи ремонту, а в деяких випадках і знайти самого виконавця замовлення.
Існує й інша категорія замовників. А саме, такі які розуміються на фурнітурі, матеріалах та комплектуючих, знають як потрібно складати та монтувати меблі і, в деяких випадках, хотіли б самостійно зібрати свій виріб, але не мають можливості, місця, інструменту для здійснення цієї діяльності. Тому повинні оплачувати роботу інших людей, яка не завжди відповідає вимогам.

Можливо, з моїх слів, складається думка, що всі меблевики недобросовісні. Зовсім ні. Переважна їх кількість дуже серйозно, чесно та відповідально підходять до процесу виготовлення меблів під замовлення. Але досить часто замовник, незважаючи або ж не відаючи, що із зменшенням вартості погіршується якість, обирає виконавця, який оголошує меншу ціну за свої послуги. Як результат маємо невдоволеного клієнта, в якого формується негативна думка про сферу виготовлення меблів під замовлення. З іншого боку, гальмується розвиток добросовісних та відповідальних виробників, разом з тим, заохочується діяльність нечесних суб’єктів меблевої галузі. З усього вище викладеного маємо невтішні висновки.
Але ми не погоджуємось з таким розвитком подій. Тому, керуючись своїм досвідом та баченням ринку, використовуючи досвід інших колег галузі та з метою підвищення якості обслуговування в даній сфері, ми розробили власну програму розвитку та взаємодії замовників з виробниками меблів за індивідуальними розмірами.

Отже, програма ЕКОНОМ.

Що отримує від програми замовник?

  1. Суттєва економія часу та коштів
  2. Повний контроль над процесом виконання замовлення
  3. Можливість керувати вартістю, шляхом заміни окремих елементів
  4. Можливість вибору варіантів самого процесу виконання замовлення
  5. Детальний розрахунок вартості всіх комплектуючих та робіт
  6. Можливість аналізувати та обирати оптимальну комплектацію
  7. Впевненість у якості та справедливості ціни на замовлені меблі
  8. Всебічна підтримка та гнучкість з боку виробника

Які варіанти співпраці ми пропонуємо?

Варіант 1. Замовник телефонує до Виконавця та замовляє виїзд майстра на об’єкт для виконання замірів або відразу пропонує власні виміри. Далі, в процесі спілкування, Сторони визначають перелік та вартість послуг по виконанню розрахунків замовлення, а саме: розробка пробного проекту; створення повного переліку матеріалів та комплектуючих; визначення ціни та вартості плитних матеріалів, фасадів, фурнітури для виготовлення меблів; формування переліку контактів постачальників та продавців комплектуючих; розрахунок вартості робіт по виготовленню, транспортуванню, монтажу; узгодження повної вартості замовлення та термінів виконання; підписання договору; початок робіт.
Варіант 2. Замовник оплачує послуги по розрахунку замовлення та, отримавши від Виконавця повний пакет документів, самостійно здійснюєте пошук майстра по виготовленню меблів.
Варіант 3. Здійснивши дії, викладені в попередніх варіантах, Замовник самостійно виконує роботи по виготовленню свого замовлення.
Незалежно від варіанту, який обере Замовник, Виконавець, зі свого боку, може запропонувати додаткові послуги, а саме:

  • розробку Дизайн-проекту в кольорі
  • деталювання та розкрій плити
  • порізку та поклейку плити
  • розрахунок та замовлення фасадів
  • розробку схем та покрокових інструкцій щодо виготовлення меблів
  • підготовку, закупку та доставку матеріалів та комплектуючих
  • консультації та контроль якості виконання замовлення

Ми готові до співпраці в будь-якому форматі, який базується на принципах чесності, порядності та довіри.

РІКДОМ ТМ
x