РІКДОМ ТМ
Луцьк, вул. Підгаєцька, 26 а

Професійне переобладнання мікроавтобусів

Потрібен зручний та комфортний транспорт для сім'ї чи роботи? Надійний та доглянутий мікроавтобус для здійснення пасажирських перевезень? Замовляй послугу переобладнання автомобілів у спеціалістів данного профілю

Сучасний світ ставить перед нами свої умови та стандарти. І ми змушені підлаштовуватися до нього, швидко реагувати на зміни та тенденції, бути гнучкими. Якщо Вам, за будь-яких міркувань чи потреб, терміново необхідно пристосувати вантажний мікроавтобус у пасажир, зробіть його – естетичним, комфортним та надійним.
Інколи, потреба переобладнати салон автомобіля в більш комфортний пасажирський варіант обумовлена особистими поглядами власника. Часто переобладнати автобус доцільніше з комерційних поглядів. Яку ціль Ви б не переслідували – чи зміна призначення Вашого автомобіля, чи підвищення комфортності експлуатації – так, чи інакше, Ви вирішили змінити свій автомобіль. Врізка вікон, встановлення додаткових сидінь, чи диванів, перетягнути кермо шкірою – все це потрібно для отримання максимального задоволення від автомобіля. Внутрішній та зовнішній тютінг автомобіля додавть Вашому автомобілю виняткової ексклюзивністі та розкішності, комфорту та функціональності.
Якщо ж Ваш автомобіль не виконує тих задач, які Ви перед ним ставите, перед Вами постає питання: Як переобладнати та покращити автомобіль? В професійних автосалонах модернізація пасажирського транспорту включає роботу багатьох спеціалістів, установку додаткового устаткування та обладнання:

  • встановлення додаткових посадкових місць, диванів, поворотних столиків та інших автомобільних меблів для комфорту пасажирів
  • встановлення навігації, моніторів, мультимедійних та акустичних систем
  • встановлення кондиціонерів, автономних опалювачів
  • врізка вікон, люків, встановлення автоскла, склопідйомників
  • перетяжка салону, обшивка салону
  • облаштування додаткового освітлення
  • встановлення центральних замків, сигналізацій
  • встановлення додаткових автоаксесуарів.

Під час виконання робіт по переобладнанні мікроавтобусів максимально враховуються всі побажання клієнта та особливості експлуатації авто.

ОБШИВКА І ПЕРЕТЯЖКА САЛОНУ

Перетяжка салону надасть Вашому автомобілю чи мікроавтобусу ексклюзивний стиль та комфорт. При цьому використовуються різноманітні штучні матеріали, натуральна шкіра, сучасні тканини для обшивки салону. Індивідуальний підбір матеріалів виділятиме ваш автомобіль. Колірна гамма підбирається згідно смаків клієнта.
Обшивка салону автомобіля передбачає:

  • обшивка підлоги в авто, заміна автомобільних ковриків
  • обшивка стельового покриття
  • обшивка панелі приладів
  • перетяжка сидінь, заміна чохлів
  • перетяжка керма

ВСТАНОВЛЕННЯ ДОДАТКОВИХ АВТОСИДІНЬ, АВТОДИВАНІВ

Один із найважливіших факторів для комфорту перевезення пасажирів є встановлення зручних, якісних диванів, автокрісел.
У салоні проектування сидінь може бути, як класичного розміщення так і нестандартного планування. Але не забудьте про РЕМЕНІ БЕЗПЕКИ.
Якщо у салоні сидіння не в належному стані виконується ремонт, перетяжка сидінь, заміна наповнювача. Особливо частого ремонту потребує сидіння водія.

ШУМОІЗОЛЯЦІЯ ТА ВІБРОІЗОЛЯЦІЯ САЛОНУ АВТО

Ізоляція салону технологічно складний процес, адже віброізоляційні та шумоізоляційні матеріали укладаються під обшивку автомобіля. Проте, звернувшись до автосервісу, Ви можете не хвилюватись усі роботи по шумоізоляції та обшивці автомобіля будуть проведені на належному рівні, адже у салоні працюють компетентні та досвідчені професіонали.
Обирайте якісні автомобільні матеріали для шумо та віброізоляції. Для досягнення найвищого ефекту шумоізоляції автомобіля виконується повна шумоізоляція.

  • шумоізоляція дверей
  • шумоізоляція підлоги
  • шумоізоляція стелі
  • шумоізоляція капоту
  • шумоізоляція багажника
  • шумоізоляція арок

ВРІЗКА І ЗАМІНА АВТОСКЛА

Переобладанння автомобіля з вантажного в пасажирський часто передбачає врізку бокових вікон та установку люків.
Якщо Вам потрібна саме дана послуга, спеціалісти радять делікатно відноситися до цього питання. Адже важливо знати, як обрати якісне скло та як його технологічно правильно встановити.

Як вибрати якісне автомобільне скло?
Автосервіс рекомендує не шукати дешевих аналогів скла, адже якість автомобільного скла впливає на декілька важливих аспектів:

  • якісне автомобільне скло має міцну поверхню, яка менше підлягає впливу зовнішніх факторів та має довший термін експлуатації
  • якісне скло та правильне його встановлення забезпечує належний рівень шумоізоляції в салоні
  • якісне скло від виробника проходить декілька перевірок якості, що знижує вірогідність оптичного спотворення до нуля
  • ідеально підходить по геометрії кузова, що в свою чергу зміцнює його конструкцію

Для того, щоб технологічно правильно врізати вікна в кузові автомобіля варто звернутися до професіоналів. Автосервіс АвтоЛайф надає якісні послуги по:

  • врізка автоскла
  • заміна втоскла
  • тонування автоскла
  • полірування автоскла

Салон Авто Лайф пропонує продаж автомобільного скла до будь-яких автомобілів, продаж матеріалів та інструментів для встановлення автоскла.
В оздоблені салону автомобіля не останнє місце займають тонування вікон, використання шторок чи жалюзів на вікнах.
Щодо врізки та встановлення люків, то стельові люки виконуть функцію вентиляції. Їх можна встановити різного розміру, з металу або скла. Існує декілька варіантів механізму відкривання люків.

АВТОЕЛЕКТРИКА

Функціональність та надійність сучасного автомобіля полягає у справній роботі усіх електронних систем. Не професіоналу складно перевірити сравність того чи іншого функціоналу, встановити та налаштувати додаткові електроприбори для автомобіля. Без діагностики та втручання автоелектика практично не обходиться ні єдине переобладнання автомобіля. Світло та музика в салоні, обігрів та кондиціонування салону, правильна робота навігаційних систем, сигналізацій, підключення додаткового автомобільного електрообладнання - все це пререгатива автоелектика.
діагностика та ремонт електроповодки
встановлення додаткового освітлення в салоні та налаштування фар
налаштування всіх агрегатів, в тому числі: склопідйомників, обігрів скла, опалювачів, кондиціонерів, центрального замка та інші системи
встановлення сигналізацій
підключення динаміків, плеєрів, моніторів

ВСТАНОВЛЕННЯ АВТОКОНДИЦІОНЕРІВ, ОПАЛЮВАЧІВ

Для вентиляції та підтримки нормальної температури в салоні актуально встановлювати стельові автокондиціонери. Для пасажирського мікроавтобуса вони надзвичайно зручні, швидко змінюють повітря в салоні і створюють комфортну атмосферу для пасажирів у спеку.
В холодну пору року, звичайно ж не обійтися без опалення. Якщо ж потужності базового обігрівача автомобіля не вистачає – можна встановити додатковий обігрівач. Автономний опалювач може працювати на бензиновому або дизельному паливі, тому повітря прогріватиметься швидко та екологічно. Додаткове опалення просто необхідно під час довготривалих стоянок.

ВСТАНОВЛЕННЯ АУДІО І ВІДЕОПРИСТРОЇВ

Сучасні високотехнологічні мультимедійні пристрої чудово впишуться в дизайн вашого автомобіля. Крім того, штатна магнітола оснащена багатьма додатковими функціями: вбудований GPS-навігатор, камера заднього виду та інші.
Встановлення автозвуку передбачає встановлення сабвуфера, колонок, заміна динаміків.
Надзвичайно популярним є встановлення моніторів в салоні автомобіля для перегляду відео чи фільмів. Для довготривалих комфортних переїздів – незамінна річ.

ВСТАНОВЛЕННЯ СИГНАЛІЗАЦІЙ

Сигналізція автомобіля рекомендується встановлювати в професійних автомобільних салонах. Встановлення систем сигналізації допоможе запобігти крадіжці автомобіля, адже у випадку позаштатної ситуації блокується запуск двигуна. Сучасні автомобільні сигналізації обладнані автозапуском обігрівача, кондиціонеру, доводчиками скла та іншими функціями. Встановлення сигналізації на автомобіль, механічних замків на капот, коробку передач, кермове колесо краще довірити спеціалістам, які виконають установку захисту на Ваш автомобіль дотримуючись усіх технологій.

ЗОВНІШНІЙ ТЮНІНГ

Переобладнання мікроавтобусів включає і зовнішній тютінг, що дуже важливо для екстетичного вигляду. Зварювальні кузовні роботи, антикорозійна обробка, покраска та поліровка автомобіля - все це придасть Вашому автомобілю довершеного екстетичного вигляду.
Додайте ексклюзивності вашому авто: спойлери, накладки на бампер, багажні полки, подіуми, заміна фар на ксенон або світлодіоди, заміна дисків.

АВТО ЛАЙФ – НАДІЙНИЙ АВТОСЕРВІС, КОЛИ ПОТРІБНЕ ПЕРЕОБЛАДНАННЯ АВТО

Додати зручності та комфорту можна у кожній деталі автомобіля. Сидіння, панелі, стійки, двері, підлога і стеля - все це місце для неординарних ексклюзивних рішень. Крім того, сучасне електронне обладнання та апаратура, яким обладнано автосалон Авто Лайф дозволяє виконати всі роботи якісно та оперативно.
При обрахунку об'єму робіт замовлення спеціалісти автосалону Автолайф максимально враховують ваші побажання. На ціну переобладнання впливає багато факторів, в тому числі особливості транспорту, якість матеріалів,  які використовуються.
Комплексне переобладнання автобусів, чи виконання будь-якої конкретної послуги при модернізації автомобіля в салоні Автолайф - це:

  • якісне виконання усіх видів робіт
  • досвідченість спеціалістів, що працюють в салону
  • індивідуальна співпраця з кожним клієнтом
  • широкий вибір матеріалів
  • сучасне обладнання, професійні інструменти
  • гарантія на усі виконані роботи
  • позитивні відгуки від клієнтів, які підтверджують хорошу репутацію салону

Найважливіше для автомобіля – це, звичайно, його надійність. Але й комфорт та естетичність автомобіля – не мало значимі фактори, особливо коли Ваш автомобіль перевозить людей. Пріорітети автосервісу АвтоЛайф - це надання якісних послуг, адже від цього залежить надійність та комфорт Вашого автомобіля.

43008, м. Луцьк, вул. Пiдгаєцька, 26 а

тел. моб. (066) 375 7799
тел. моб. (096) 782 7986
тел. моб. (099) 275 3996

тел. моб. (097) 847 7778
тел. моб. (063) 847 7778

e-mail: obshyvkaavto@ukr.net

РІКДОМ ТМ
x