РІКДОМ ТМ

Поверни блиск своєму автомобілю – відполіруй його. Поліровка – надійний метод реалібітації авто

Придбавши автомобіль новий із салону чи б/у ми хочемо щоб він мав презентабельний, естетичний вигляд довгий період. Але як ми би не старалися оберігати його від пошкоджень, у навколишноьму середовищі надто багато факторів та чинників, які впливають на насиченість кольору та пошкодження поверхні автомобіля. Особливо, якщо для машини передбачена вулична відкрита стоянка, де на неї діє зміни температур, опади, сонячні промені, всі ці природні фактори з часом змінюють колір - він стає тьмяний. Навіть, при надзвичайно бережній експлуатації автомобіля вас чекають багато факторів механічних пошкоджень: гілки дерев, кігті птахів, дрібні камінці, пісок, хімічні реагенти, солі, ультрафіолет.

ЧОМУ ВАРТО ВІДПОЛІРУВАТИ СВІЙ АВТОМОБІЛЬ?

Полірування захищає лакофарбове покриття. 
Зважаючи на неймовірну кількість факторів, що впливають на зовнішній вигляд вашого авта у процесі експлуатації, можна зробити висновок, що головне завдання та причина здійснити полірування – запобігти механічним пошкодженням фарби автомобіля. Під час захисного полірування кузова автомобіля, він покривається додатковим прозорим полімерним шаром, що придає особливий блиск кузову та саме даний шар полімеру приймає на себе всі механічні впливи і захищає кузов від подряпин. Тому полірування автомобіля потрібно робити для того щоб захистити свій автомобіль від пошкоджень.

Полірування забезпечує естетичний вигляд автомобіля 
Звичайно, естичні переваги важливі для любитилів красивих потужних автомобілів. Адже всі перехожі будуть озиратися на проїжджаюче повз авто, яке вражає насиченістю кольору та блистить під сонячними променями, або вечірніми вогнями міста. І Ви в такому авто гарантовано будете відчувати себе впевнено та в піднесеному настрої. Зовнішній вигляд автомобіля, його блиск та колір- це ще один аргумент для того щоб замовити відновлюючу поліровку автомобіля, чи покриття рідким склом.

Полірування захищає від корозії
Якщо не надавати великого значення захисту кузовному покриттю, то виникають мікротріщини, царапини, так звані павутинки, що в свою чергу призводять до виникнення найагресивнішого ворога усіх автомобілів – корозії. Тоді власнику автомобіля прийдеться викинути не маленьку суму на кузовний ремонт, на відновлення та фарбування автомобіля. 
Тому краще завчасно захистити автомобіль методом полірування автомобіля, або покриття рідним склом. 

КОЛИ ВАРТО ЗАМОВИТИ ПОЛІРУВАННЯ КУЗОВА?

Втрата насиченості кольору, ледь помітні, чи наявні видимі пошкодження
Для автомобіля, який втратив свій блиск та насиченість кольору найкращий варіант реабілітації – це відновлююче полірування автомобіля. Такий вид полірування повертає глибину кольору та блиск, повністю прибирає легкі пошкодження. Якщо на кузові автомобіля наявні потертості, мікротріщини, глибокі подряпини – Ваш автомобіль врятує відновлююча поліровка автомобіля виконана якісними поліролями.

Після фарбування
Перефарбувавши свій автомобіль в першу чергу потрібно задуматись над тим, щоб захистити лакофарбове покриття і відполірувати захисним покриттям, або рідким склом. По-перше фарба буде ще яксравіше виглядати, а по-друге довго триматися. 
Замовте захисну поліровку – та врятуйте автомобіль від небажаних пошкоджень

Купівля-продаж автомобіля
Ви хочете купити автомобіль з пробігом? Перше на що ви звертаєте увагу - це стан кузова. Звичайно, якщо попередній власник не слідкував за станом свого автомобіля, там будуть помітні подряпини, або навіть корозійні вогнища. Якщо ж вам прийшлось до вподоби авто з ледь помітними подряпинами, не відмовляйтеся відразу від нього, майте на увазі, виправити їх можна за допомогою відновлюючого полірування.
Перед продажем автомобіля, варто задуматися, як виручити більшу суму. Щоб збільшити вартість, звичайно, можна встановити різні аксесуари, автоелектроніку, замінити диски чи придумати щось інше. Але найкращим варіантом для підготовки авто для продажу, є його полірування, це підніме вартість вашої машини на 500-600 $

ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ, ПЕРЕД ТИМ, ЯК ЗАМОВИТИ ПОЛІРУВАННЯ АВТО?

  • Поліровка автомобіля повністю прибирає механічні пошкодження, неважливо якого походження
  • Полірування автомобіля знімає нерідну фарбу 
  • Абразивним поліруванням затягуються мікротріщини та глибокі подряпини 
  • Відновлюючим поліруванням прибираються потертості та повертається насиченість кольору та блиск.
  • Захисне полірування кузова захищає автомобіль від механічних пошкоджень та корозії.
  • Полірування автомобіля проводиться за допомогою полірувальної пасти, абразивів та рідким склом

ЧАСТОТА ПРОВЕДЕННЯ ТА ЦІНИ НА ПОЛІРУВАЛЬНІ РОБОТИ

Поліровка це складна та відповідальна праця для виконавців, але робити її потрібно не частіше ніж раз на рік. В залежності від полімерів, які використовуються, частота проведення повторного полірування варіюється. Використання деяких поліролів передбачають повторення процедури через два роки, навіть при інтенсивній експлуатації автомобіля.

Ціна на полірування автомобіля доступна та коливається в залежності від полімерів, які використовуються. Спеціалісти рекомендують завчасно захистити свій автомобіль від пошкоджень, ніж довести до стану, коли порібні ремонтні, зварювальні роботи, або коли стали помітні корозійні вогнища. В порівнянні полірування кузова дешевше, ніж кузовні ремонтні роботи, фарбування автомобіля, чи реставрація кузова після корозії.

ДЕ ВИКОНУЮТЬ ПОЛІРУВАННЯ АВТОМОБІЛЯ ЯКІСНО?

Бажаєте, щоб заводське лакофарбове покриття блистіло навіть з роками інтенсивної експлуатації? СТО НАНОПОЛ у м. Луцьк спеціалізується на кузовних роботах, поліровці та фарбуванні автомоблів. Автосервіс обладнаний усіма необхідними інструментами та обладнанням, ізоляційним боксом для поліровки та фарбування. Під час полірування автомобілів на СТО використовуються високоякісні полімери українського та закордонного виробництва. Що в комплексі надає змогу команді професіоналів автосервісу виконати якісне професійне полірування та повний детайлінг автомобіля за доступними цінами.

Хочете вберегти, або повернути яскравий вигляд свого автомобіля? Нанопол гарантує, Ваш автомобіль буде виглядати блискавично!

Замовити полірування автомобіля, купити матеріали для полірування та переглянути виконані роботи Ви можете на сайтах компанії:

www.nanopol.com.ua
www.nanopol.net.ua
www.nanopol-lutsk.com.ua

РІКДОМ ТМ
x