РІКДОМ ТМ

Доставка квітів Луцьк

Доставка квітів Луцьк від Букетик 24

Доставка квітів у Луцьку від "Букетик 24"

У сучасному світі квіти звели в ранг мистецтва, людей навчають премудростям флористики, щоб фахівці могли створювати приголомшливі композиції, професійно прикрашати зали до урочистостей, збирати букети відповідно до квіткового етикету. Прагнення до прекрасного призводить нас у квіткові салони.

Roza.lutsk.ua – це магазин квітів і служба доставки у Луцьку. Тут мешкають кращі флористи, консультанти й кур'єри, які готові виконати всі Ваші побажання. Ми доставимо букет в будь-яку точку міста всього за 90 хвилин. Ваша найдорожча людина отримає найсвіжіші та найкрасивіші квіти.

Шедеври флористики чекають Вас: композиції з троянд, альстромерій, хризантем, лілій, ромашок, прості й комбіновані, в капелюшних коробочках, кошиках, упаковані в святкову обгортку або прикрашені стрічкою. Покладіться на смак і фантазію наших флористів. Подивитися весь асортимент квітів можете на нашому сайті.

У подарунок від нашої служби до кожного букету Ви отримаєте листівку; разом з квітами ми доставимо ще й кілька теплих слів від Вас.

Доставка квітів Луцьк. Чекаємо Вас у самому гостинному салоні квітів! Телефонуйте!

+38-066-436-95-21 (Viber, WhatsApp)
+38-096-436-95-21
+38-073-436-95-21

Roza.lutsk.ua – доставки квітів у Луцьку

РІКДОМ ТМ
x