5 найважливіших іграшок для малюка віком до 3 років

Навіщо дітям до трьох років іграшки, запитають скептики. Здавалося б, ні розмовляти, ні гратися, як старші дітки, немовля ще не вміє. Проте саме іграшка є незмінним помічником дитини з перших днів. Найважливіша її функція – це навчальна, вона захоплює дитину у новий світ, де все таке нове й цікаве. І саме іграшки та адаптовані предмети побуту, доступні дитині, спонукають її до розвитку і захоплюючої подорожі у світ дитинства. З перших днів ігри сприяють здоровому психічному розвитку. Хочете знати, чому і як? Читайте далі! У нашому магазині Twins ми підібрали найкращі іграшки для вашого малюка: безпечні, розвиваючі, яскраві. Словом ті, які через багато років дитина вважатиме улюбленими.

Перша іграшка малюка, яку ви знайдете на Twins.ua

Заінтриговані? Звісно, першої іграшкою в житті будь-якої сучасної дитини є музичний мобіль. Він допомагає розвивати навички концентрації зору та слуху та вирізнення предметів. До 3 місяців малюк ще не зможе потягнутися до мобілю ручкою, усвідомлено взяти іграшку, проте саме він спонукає появу інтересу до навколишнього світу.

Малюк, лежачи в ліжечку, спостерігає за рухом іграшок, вслухається в легку, заколисуючу музику, яка ще й заснути йому допомагає. Корисно і розвиваюче!

Іграшки для купання інтернет-магазину Twins.ua

Граючи, дитина не тільки пізнає світ, а й формує свій характер, бореться зі страхами чи неприємними для неї ситуаціями. І якщо ваш малюк не з тих, хто обожнює купатися, то іграшки для купання – ваш порятунок. Вони допоможуть переключити увагу малюка зі свого дискомфорту або тривожності на яскраві враження від тактильних іграшок-наліпок або плаваючих іграшок. Навіть рукавичка-мочалка у вигляді іграшки може змінити гнів на милість вашого малюка. Заходьте до нашого магазину за іграшками для купання і купайтеся із задоволенням!

Брязкальця та іграшки-прорізувачі для зубів від Twins

Прорізування перших зубів у малюка – це як страшний рубікон для батьків. І щоби бути у повній готовності до цього, озбройтеся прорізувачами та брязкальцями. Як добре, що в нашому інтернет-магазині є шалений вибір і перших, і других! До п'яти місяців, коли у дитини формується координація і концентрація, брязкальце – це ідеальний тренажер обидвох навичок.

Коли брязкальце трясе хтось з батьків чи дитинка самостійно, в мозку появляються перші зв'язки “причина-наслідок” - якщо потрясти брязкальце, воно видає звук. Плюшеві, безпечні, відповідально виготовлені, спіралевидні, зі звірятами – всі наші брязкальця видають мелодійні звуки й шуми. З кріпленнями на коляску чи ліжечко. У формі іграшки-обіймашки чи молоточка. Словом, такі, які здатні якумога швидше забавити вашого малюка! Іграшки-прорізувачі, гризунці, – це масажери для ясен малюка, що зніматимуть дискофортні відчуття при прорізуванні зубчиків. Вони виготовлені з безпечного матеріалу, піддатливого, але міцного, мають спеціальні масажні виступи. З нашими прорізувачами “зубастий” період пройде швидко й спокійно!

Асортимент розвиваючих іграшок та ковриків інтернет-магазину Twins

З віком у малюка появляється інтерес до тактильних (дотикових) іграшок. Вони розвивають у малюка наступні риси: кмітливість, уяву, вміння доводити справу до кінця та інші. Це іграшки-складачки з великих елементів, перші логічні головоломки. Найчастіше, це збірка різних фрагментів іграшки за величиною, формою і кольором.

Навіть найвибагливіших батьків нам є чим здивувати у цій категорії! Одним з улюблених брендів розвиваючих іграшок для наших покупців є польський бренд Baby Mix. Будиночки, потяги, садки, головомовки та багато чого іншого! А тактильні коврики, книжечки та плакати допомагають пізнавати речі та як вони між собою співіснують. З такими іграшками ваш малюк обов’язково розвиватиметься швидко і в своє задоволення!

Дерев’яні, механічні та складніші дитячі іграшки від Twins

Дерев’яні, механічні та складніші дитячі іграшки запрошують до пізнання механічних зчеплень, конструкторів та хитромудрих винаходів людства. Такі іграшки змушують дітей задатися запитаннями: як цей коник так хитається і не падає, чому їде колесо, що всередині цього виробу, і т.д.  Дерево – найкращий екологічний матеріал для цього.

До того ж, найпопулярніший та найдовговічніший. Граючись з підйомниками, тягачами, конструкторами, будівельними блоками, дитина пізнає не тільки гру, а й закони фізики, соціальні шаблони, людські професії та заняття. Десь тут, серед цих трохи складніших за брязкальце іграшок народиться пристрасть до майбутньої професії. Будьте уважні, любі батьки! Також важливі іграшки, що спонукають до руху. М’ячі, велосипедики, ракетки, санки, всі об’єкти, що допомагають розвивати м’язи та тренувати вестибулярний апарат, вчать орієнтуватися в просторі, – розвивають такі вольові якості як сміливість, організованість, терпіння, командний дух. Чим більше різних таких іграшок, тим краще. А час, проведений за цими іграми разом з вашим малюком, – запам’ятається на все життя!

Загальні рекомендації з вибору іграшок для дітей віком до 3 років

Батьки, запам’ятайте: не кількість іграшок, а їх різноманітність та відповідність віку малюка справді грають роль. Також важливим є момент першого знайомства з іграшкою, приклад батьків у поводженні з іграшкою. Не купляйте іграшку того ж типу, що вже є в дитини.

Не купляйте іграшок чи пристроїв, що спрощують дитячий розвиток на шкоду їм самим. Пам’ятайте, що у поводженні з іграшками дитина тренує та закладає шаблони своєї поведінки з іншими своїми предметами побуту, здатності до щедрості, порядку, взаємин на основі речей. Слідкуйте за тим, які типи іграшок не цікавлять вашого малюка і постарайтеся визначити причину такої байдужості. Не обмежуйте іграшки за статевою ознакою – м’ячики та машинки потрібні також і дівчаткам. А якщо хлопці матимуть ляльку свого улюбленого супергероя, то в цьому нічого немає страшного. Грайтеся самі. Радійте своєму другому дитинству з казками, м’ячами, повзанню навколо “халабуди” під обіднім столом. Адже саме ця єдність з дитиною, контакт з нею, а не з телефонами чи планшетами, відгукнеться до вас любов’ю і справжньою духовною близкістю.

А ми чекаємо вас у нашому магазині на вул.Набережна чи за адресою в мережі twins.ua!

x